ACTIVITATS‎ > ‎

De l'Hort a la Biblioteca

El projecte De l’hort a la Biblioteca té el seu origen a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat que va iniciar-lo durant l’any 2013.  L’èxit del projecte , l’encert de les fórmules de treball associades i l’interès creixent per aquest tema ofereixen una possibilitat excel·lent per  promoure un nou projecte cooperatiu entre biblioteques de la zona  del Baix Llobregat Nord.

El projecte  vol donar a conèixer la Biblioteca com a punt d’informació que posi a l’abast de tothom eines a l’hora de comprar, cuinar productes de proximitat i de temporada i realitzar cultiu d’horts urbans; i, al mateix temps, vol esdevenir un equipament vertebrador de ciutat i el seu entorn, punt de trobada i connexió entre entitats, administracions, usuaris i altres segments de població que, habitualment, no participen de les activitats i serveis de la Biblioteca.

Aquest projecte cooperatiu està íntimament lligat a un compromís de col·laboració entre el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, la Gerència de Biblioteques i les biblioteques públiques dels municipis establerts en el Baix Llobregat. 

A continuació us presentem unes guies de lectura:

http://bibliotecavirtual.diba.cat/hort-biblioteca
Comments