PATRÍCIA ÁLVAREZ SEGURA

Patrícia Álvarez Segura (Barcelona, 1989-)

 

  
Patrícia Álvarez Segura neix a Barcelona l'any 1989. Resident a Sant Vicenç dels Horts de 2011 a 2015, però vinculada al poble des de l’adolescència, on encara hi conserva vincles molt especials que fan que les seves visites siguin recurrents.   

Va cursar els estudis de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va treballar per a l’Ajuntament de Sant Vicenç els anys 2013-2014, així com, al Centre Especial de Treball de la Fundació Privada Iris.

Des de 2015 viu a Mallorca on treballa com a responsable de Comunicació per a una entitat per a persones amb discapacitat.

És neta del poeta i dramaturg mallorquí, Lluís Segura, de qui segurament heretà la seva estima per la poesia.

En el terreny cultural ha col·laborat en diversos recitals de poesia d'ençà que arribà a Mallorca, com el Poetry Slam, on participà a la final de les Illes Balears. Actualment, col·labora al programa El Replà de IB3 Ràdio amb la secció Poesia Quotidiana i és membre i cofundadora de La Trenza, col·lectiu poètic feminista.

Bibliografia:

  • Frontissa, 2021, Editorial Finis Africae. Coautoria amb la poeta Maria Victòria Secall.

Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí (pròximament).
 

Comments