IVÁN BLAS HERVIAS

Iván Blas Hervias (Chimbote, 1969-)

 

  

Iván va néixer al port de Chimbote, Perú, el 25 de maig de 1969. És autor de "Retazos Breves" (contes), "Correos al Auxilio de la Memoria" (poemes) i "Cuando la Noche no es Ciudad" (novel·la). Ha realitzat estudis de Navegació en el seu país d'origen. 

Durant la dècada dels 90 emigra a Argentina, país on inicia la seva creació poètica-literària. L'any 2003 s'estableix a Paris, on participa en l'edició de les revistes literàries "Paseos Andinos", "La Otra Ribera", el butlletí "Garúa" i el projecte de creació "Exilio". Ha sigut redactor a "Aquí Perú" i "Expresión Latina", ambdues edicions de tall periodístic. 

L'any 2013 Iván Blas, ha donat un altre gir al seu destí rodamón, establint-se aquesta vegada prop del Mediterrani, a Sant Vicenç dels Horts, poble català, còmplice, on ha participat al 2014 en una emissió radiofònica organitzada per la Biblioteca Municipal Les Voltes per una entrevista sobre el seu llibre de relats. És també a Sant Vicenç dels Horts on ha editat el relat "Ficha" i on ha acabat de treballar la seva recent novel·la "Cuando la Noche no es Ciudad". Actualment viu i escriu aquí altres pàgines i històries.Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí

Comments