JORDI BOLADERAS SANCHO

Jordi Boladeras Sancho (Sant Vicenç dels Horts, 1960- )

 

   
Jordi Boladeras és l'autor dels llibres de poesia Versos dispersos (2004), Llibre d'arribades (2006), No ho sé (2006) i La pell de l’aire (2007); de les novel·les L’intrusista (2006) i El calabrès d’Erill (2009) i del llibre de contes Negra llet de l’alba (2008). A més, té un gran nombre de contes editats en llibres col·lectius i ha publicat poemes en revistes i plaquettes diverses. Ha guanyat més de cinquanta premis (ell sempre en diu premiets”), gràcies als quals ha editat tots els seus llibres fins ara, però vol destacar que aquesta intensa vida i producció literària la va començar només fa set anys, el 2003.

 

Amb el seu sentit de l’humor, ell sempre diu que mai no ha treballat, que només ho ha fet veure, però en el seu currículum comprovem que des de ben jove ha estat vinculat professionalment amb l’ensenyament del català, amb la redacció creativa en agències de publicitat, amb departaments de màrqueting, comunicació i disseny, fins al pas recent i fugaç per l’ensenyament públic a l’IES de Castellbisbal. Actualment és el responsable del Servei Local de Català de Vallirana. 

Actualment dinamitza el Club de Lectura Prometeu a la nostra biblioteca.

Recentment ha escrit el llibre Vindrà un blanc i se't menjarà (2013), i ha sigut galardonat amb el "Premi Ciutat de Sant Andreu" en modalitat de Relat Curt i el "Viola als 33ns Jocs Florals de Calella 2015"


No us perdeu l'entrevista que se li va fer a Ràdio Sant Vicenç sobre el Club de Lectura.

Si us ve de gust llegir una entrevista que se li va fer a Vallirana podeu clicar aquí.

Podeu consultar la informació més actual al seu propi bloc.

Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí.

 

 
 
 
Ċ
Biblioteca Les Voltes,
27 de març 2015, 12:15
Comments