JORDI GONELL BARCELÓ

Jordi Gonell Barceló (Barcelona, 1982-)

 

   

Va néixer a Barcelona l’any 1982. Sempre ha residit a Sant Vicenç dels Horts, on actualment segueix vivint, i on va seguir els seus estudis des de ben petit, i on també va fer un Pla d’ocupació de Community Manager.

La seva germana, Montse Gonell, que també escrivia relats i contes, el va animar a aventurar-se al món de l’escriptura, veient les seves ganes de començar a moure’s en aquest món, i el va animar a inscriure’s en un taller d’escriptura, on encara se li va fer més viu el seu ànim.

Un temps després farà el Camino de Santiago, que el marcarà i el durà a pensar d’intentar emprendre el projecte com a escriptor, experiència de la qual parla al seu primer llibre, Un viatge per les estrelles (desembre del 2015), que va sorgir d’un mecenatge, i que és una història romàntica.

El seu segon llibre, Tan lluny d’aquí, va sortir l’any 2016, i és un llibre ple de valors, que narra la història d’un jove indi que ve a Barcelona per a buscar-se un futur més pròsper.

En Jordi sempre ha tingut una gran motivació pels temes socials i pels valors humans.

D’aquesta manera va començar a estudiar un Grau de Psicologia, i ha acabat uns estudis universitaris de Climatologia, cosa que dóna fe d’una de les seves altres aficions i inquietuds, el medi ambient i gaudir de l’aire lliure. També té un Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i informàtics.

Bibliografia:

Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí

Més informació a:

 

Comments