ANTONI PASTOR I CAERIO

Antoni Pastor i Caerio (Sant Vicenç dels Horts, 1978- )
  

L'Antoni Pastor és llicenciat en Comunicació Audiovisual. A nivell professional, sempre ha treballat en la creació i redacció de continguts. Durant 8 anys va formar part de la productora de televisió Gestmusic Endemol, on durant una època es va dedicar a la redacció de continguts televisius i més endavant va desenvolupar formats d’integració publicitària dins de programes de televisió. Passada aquesta etapa, va canviar de mitjà i actualment crea i supervisa continguts en una e-commerce de venta d’oci i d’experiències

De ben petit que és aficionat a la literatura de ficció. D’adolescent va guanyar diverses vegades el Premi Narcís Lunes i Boloix, premi del que guarda un record especial. També es va proclamar guanyador en dues ocasions del Premi Mercè Llimona, arrel del qual va publicar dos contes infantils amb l’editorial PAMSA: El nenque feia pondre el sol i La domadorade gotes. També té el conte El dit al Melic publicat a la revista infantil Cavall Fort. 

Ha rebut formació literària a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on va cursar el cicle de Narrativa i Novel·la. Com a resultat d’aquest curs va sorgir la seva primera novel·la, Esbossos d’una Musa, recentment autoeditada.


Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí.

 
Comments