Love of Lesbian

Love Of Lesbian (1998)

 

  
Els membres que composen el grup Love Of Lesbian són:
  • Santi Balmes: veu, sintetizadors i guitarres
  • Julián Saldarriaga: guitarra, seqüenciador, banjo i cors
  • Oriol Bonet: bateries
  • Joan Ramon Planell: baixos
  • Jordi Roig: guitarres
Per a veure els documents que tenim a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, cliqueu aquí

Una mica d'història...
El grup va iniciar la seva activitat a la tardor de 1998, compost per Santi Balmes, Jordi Roig, Juan Ramon Planell i Oriol Bonet.

Després de presentar-se a varis concursos, aconsegueixen una segona posició al concurs de maquetes de la revista “Ruta 66”.

El seu primer treball “Microscopic Movies” (1999) els hi dóna repercussió als mitjans de comunicació. El grup rebrà un gran impuls quan Robert Smith (The Cure) els escull com a teloners de la seva gira “Thecureniana”.

Al 2001 editen “Is it Fiction?”, i seguidament firmen per la discogràfica francesa Naïve amb qui editaran els seu últim disc en anglès “Ungravity” (2003). A partir d’aquí actuaran a festivals de renom de la geografia peninsular i a ser considerat un dels grups rellevants del panorama pop nacional.

Amb la incorporació de Julián Saldarriaga editen “Maniobras de escapismo” (2005), el primer treball totalment en castellà i considerada com una de les millors produccions de l’any.

El seu nom destaca als cartells de programació del FIB 2005 i PopKomm a Berlín.

“Cuentos Chinos para Niños del Japón” (2007) aconsegueix ser Disc de l’Any de la revista Mondo Sonoro i inicien una gira de presentació per EUA.

El juliol de 2008 avancen i fitxen per MUSIC BUS, que distribueix a través de Warner Music Spain.

TV3 va seleccionar el grup per fer la banda sonora del programa de tertúlia “Divendres”, conduit per Xavier Corral i Espartac Peran.

El febrer de 2009 editen “1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)” que els porta a dos anys de gira.

Actualment estan treballant amb el seu proper disc. 

Per a més informació, podeu consultar:  


 Comments