EQUIP HUMÀ
 Montse Collazos Rodríguez
Directora de la Biblioteca. Responsable de la gestió i coordinació de l'equip humà, les relacions institucionals i la cooperació amb les entitats municipals. 
   

 
mailto:munozsan@diba.cat Antonio Muñoz Segura
Planta baixa. 
Servei d'informació i referència. Servei de préstec. Gestió de publicacions periòdiques i creació de continguts relacionats. Responsable del programa de ràdio Voltes al Dial. Gestió de morosos. Gestió de la Sala d'Actes de la biblioteca. Suport al club Mind the laps i al Club de conversa en alemany. 


mailto:cervantesbr@diba.cat Rafael Cervantes Barruz 
Planta baixa. 
Servei de préstec. Responsable de la Biblioteca Virtual. Gestió de l'edifici. Processament tècnic. Responsable del programa d'acTIC. Gestió de la Sala d'Actes de la biblioteca.
 
 
 Judith Arlandis Campo
Sala infantil.
Dinamització de la lectura. Visites escolars. Edició i publicació de materials de difusió. Bloc infantil. Dinamització de l'Hora dels minicontes i responsable de l'Hora del conte. Responsable del club d'estiu i  del programa de ràdio Voltes al Dial. 

 
 
 M. Josep Marcé Munné
Sala infantil.
Dinamització de la lectura. Visites escolars. Edició i publicació de materials de difusió. Bloc infantil. Dinamització dels clubs de lectura infantils Patufet i Bat Pat. Moderadora del Club de Lectura en català. Responsable del club d'estiu.  Núria Maymó Ollé
 
Sala d'adults.
Servei d'informació i referència. Edició i publicació de materials de difusió. Catalogació. Estadístiques. Web. Responsable del préstec interbibliotecari. Mailing Biblioteca. Responsable del Club de lectura Manga.           mailto:crh@svh.cat Conxi Romero Hernández
Sala d'adults.
Servei d'informació i referència. Dinamització del fons bibliogràfica (exposicions, recomanacions). 
Procesament tècnic. Responsable del bloc de la biblioteca. Responsable del club de conversa en francès.

 Comments