SERVEIS VIRTUALS

La Biblioteca és oberta en l'horari que indica aquest web però hi ha molts serveis 24 hores que funcionen a través d'Internet si esteu connectats a aquesta pàgina o a d'altres que us recomanem. 


La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ofereix informació i serveis les 24 hores del dia els 365 dies de l'any mitjançant la Biblioteca Virtual.Pregunta a la Biblioteca és el nou servei en línia de la Xarxa. Aquest servei és atès per bibliotecaris, que respondran les consultes en un termini de 72 hores (es pot allargar en caps de setmana i festius). eBiblio Catalunya és el servei de préstec de llibres electrònics per a les persones usuàries del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.Clicant als menús de més avall podreu conèixer els serveis virtuals i normatives de la Biblioteca. 

Clubs de lectura virtuals. Arrel de la pandèmia els clubs de lectura s'han adaptat a trobades virtuals: Patufet, Margarida Xirgu i Prometeu.  


També podeu comptar amb la presència de la biblioteca a les xarxes socials i cròniques informatives on podreu aportar les vostres opinions:

 Ċ
Biblioteca Les Voltes,
15 de febr. 2021, 8:52
Comments